Termékek
Magic Marine
Mystic
Slam
WB Sails
O'Pen Bic
Házhozszállítás
 
Szolgáltatások
Csapatépítő tréningek
Vitorlás csapatépítő
Outdoor programok
Referenciák
Helyszínek
Hajótípusok
Vitorlás oktatás
Versenyfelkészítés
Skipper közvetítés
Vitorlásruha kölcsönzés
Snowboard oktatás
 
Rólunk
Cégtörténet
Kapcsolat
Galéria
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vitorlás csapatépítő tréningek

A vitorlázás életforma. Nem csak napsütésben, melegben, de akár kora áprilisi csípős hidegben is vízre szállunk, sőt télen várjuk, hogy befagyjon a tó és egy kis széllel már vígan karcoljuk a jeget.

A vitorlázás olyan csapatsport, ahol az egyéni teljesítmény fontos és elengedhetetlen, ám a csapat sikerének kulcsa nem csupán ebben rejlik. Az összehangolt, közösen végzett munka, a szoros együttműködés alapjaiban határozza meg eredményességünket. Így a vitorlázás kiválóan alkalmas, olyan outdoor csapatépítő tréningek lebonyolítására, ahol a cél a csapat összekovácsolása.

A vitorlázás és a Balaton szerelmesei vagyunk. Változtassatok nézőpontot és ne a partról, hanem szálljatok hajóra és a vízről figyeljétek a Balaton felvidék lankáit!

 Gyere el velünk és kóstolj bele ebbe az életformába!

JUST-FOR-FUN VITORLÁZÁS  

Tapasztalt, többszörös magyar bajnok vitorlázó kapitány vezetésével kellemes vitorlázás a Balatonon különféle típusú hajóink egyikén, illetve nagyobb létszám esetén akár több hajóval is.  Túránk során résztvevőink alapvető vitorlás ismeretekre tehetnek szert kapitányunk segítségével. A vitorlázás időtartama a résztvevők számától, igényétől és nem utolsó sorban a szélviszonyoktól függően néhány órástól, akár egész napos is lehet, de igény esetén több napos túrákat is szervezünk.

  • Délelőtt, vagy délutáni vitorlázás ( 3-4 óra)

  • Egész napos vitorlázás közben ebéddel megszakítva, mely lehet a bázison, vagy egy másik  kikötőben, ahova oda, és ahonnan visszavitorlázunk  (max. 8 óra 10:00-18:00)

  • Több napos vitorlázás esetén kikötőről kikötőre járunk. Az éjszakát a kikötőben, illetve ahhoz közeli szálláshelyen töltjük.

 CSAPATÉPÍTŐ VITORLÁZÁS

Sétavitorlázásban foglaltak mellett a résztvevők különböző feladatokat kapnak a hajón és parton egyaránt. Elsajátítják a vitorlás etikett és hajózási szabályzat alapvető ismereteit, megismerkednek a hajóvezetés rejtelmeivel, majd skipperek felügyelete mellett versenyeznek egymással.

Később a parton számot adnak tudásukról, hisz játékos formában (Matróz vizsga) visszakérdezzük a napközben tanultakat, valamint próbára tesszük ügyességüket, leleményességüket. 

 VITORLÁZÁS OKTATÁSSAL

Ebben a programban nem a szórakozásé és a csapatépítésé a főszerep, hanem a hajóvezetéshez  szükséges valamennyi gyakorlati anyagot elsajátítják  a résztvevők (hajóvezetési ismeret, vízből mentés, marinában kikötés és indulás….) Részletes leírás a Vitorlás oktatás menüpontban.

 

 


Kaland-  és élményprogramok a vízen

KATAMARÁN PROGRAM

Próbáld ki milyen egy katamarán trapézán állni!

Kalandos, adrenalin növelő, felejthetetlen és leírhatatlan. Tehát ki kell próbálnod! Tapasztalt skipper kísér el a nagy kalandra és kormányoz, foglalkozik a vitorlákkal. Neked csak lógnod kell!

A programhoz neoprén ruhát is biztosítunk.

Program időtartama: minimum 4 óra, maximum 8 óra/nap a megrendelő igényétől függően

 

MODELLVITORLÁZÁS

A csapat kijelölt tagjai távirányítót kapnak kezükbe, mellyel egy 53 cm hosszú modellhajót tudnak navigálni. Ezek a hajók ugyanúgy működnek, mint nagyobb testvéreik. Cél, hogy elsőként érjenek célba a kijelölt pályán szabályos bójavételek után. Izgalmas pillanatokat ígérő program és a versenyzők részéről sok figyelmet, koncentrációt és ügyességet igényel.

Lebonyolítás többféleképpen lehetséges:

  • csapatok versengenek egymással

  • egyéni verseny, selejtezővel, döntővel

  • csak kipróbálják a résztvevők, de nem versenyeznek

  döntővel

OPTIMIST VERSENY

Kucorodjuk bele ebbe a kis lélekvesztőbe és fogjunk szelet, aztán már csak az a dolgunk, hogy rajt után néhány bóját véve mi érjünk először célba. Ugye nem bonyolult? Legalábbis nem tűnik annak. Majd meglátjuk ki a legény a gáton!

Program időtartam: létszámtól függően 2-4h

 

SZÖRFÖZÉS, PADDLE

A szörfözés sokak számára idegen, megtanulhatatlannak tűnő sportág, hiszen az első lépéseket valóban nem könnyű megtenni – mégis, Magyarországon is egyre népszerűbb, s egyre inkább teret hódít a nyári strandszezonban. Gyakorlót oktatók segítenek az első lépést megtenni, majd a csapat tagjai játékos formában összemérhetik erejüket.

Program időtartam: létszámtól függően 2-4h

KENUTÚRA

Túravezető segítségével túrakenuval 1-2 órás köröket teszünk meg, mely során a résztvevők betekintést nyerhetnek a Velencei-tó élővilágába, a susogó nádasok vadregényes csatornáiba. Igény esetén jps pontvadászattal egészíthetjük ki a túraprogramot és más feladatokkal.

SÁRKÁNYHAJÓZÁS

RAFTING


Ajánlatkérés esetén a megadott brief alapján készítjük el programjavaslatunkat árajánlattal együtt!

Teljes körű rendezvény szervezéssel állunk az Ön rendelkezésére, így igény esetén a csapatépítő programokon felül más kiegészítő és szórakoztató programokat, szállást és vendéglátást is szervezünk.

Forgalmazott márkák
 

 
 

 

 

 
Hírlevél feliratkozás
E-mail:

Feliratkozom »
 
Sailingcenter Blog

 
Partnereink
 
 

Sailing Center Kft.     Tel.: +36-20-555-0235     info@sailingcenter.hu    Utolsó frissítés:  2011.12.15.