Termékek
Magic Marine
Mystic
Slam
WB Sails
O'Pen Bic
Házhozszállítás
 
Szolgáltatások
Csapatépítő tréningek
Vitorlás csapatépítő
Outdoor programok
Referenciák
Helyszínek
Hajótípusok
Vitorlás oktatás
Versenyfelkészítés
Skipper közvetítés
Vitorlásruha kölcsönzés
Snowboard oktatás
 
Rólunk
Cégtörténet
Kapcsolat
Galéria
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Csapatépítő programok földön, vízen, levegőben

TÉLI PROGRAMOK

Hevesen-jegesen - Ha befagy a tó,

Várunk Téged és csapatod a jégen, ahol kipróbálhatsz különféle jeges sportokat: jéghoki, curling, jégszörf, korcsolya, fakutyázás. Aki nem jégre termett, annak javasoljuk a nordic walking kipróbálását, vagy a kézmelegítő programot az italos pultnál, mert akik elfáradtak, szomjasak vagy éhesek, azokat forralt borral, punccsal, forró teával, meleg fűszeres alma lével, forró csokival, sült gesztenyével, hot-doggal, rétessel kínáljuk. A jeges programok után egy jó meleg fürdőt és finom vacsorát ajánlunk.

A program lebonyolítható, akár Budapest valamelyik jégpályáján, a Velencei-tavon, Balatonon, vagy bárhol, ahol biztonságos és sima jég található.

Nagy Hó-hó-hó-hó Nap egy hazai síterepen

Csapatoddal tölts el egy vidám napot a hazai síterepek egyikén Eplényben, vagy Mátraszentistvánon. Síelés és snowboard vár rád tapasztalt oktatókkal, majd délután játékos versenyek. Hófoci, nordic walking, vagy lovas szán, jégfaragás azok számára, akiket a lejtők nem vonzanak. És, ami a lényeg sötétedés után, úgy 16 óra magasságában hütte party DJ-vel, karaokeeval. Hogy este hazavisz bennetek egy jókora busz, vagy szállást is kértek, és a sok élményt még másnap délelőtt megosztjátok egymással, az tőletek függ.

Ausztria, Szlovákia havas lejtőin

1-2 napos program, ahol a síelés és snowboardozás mellett lehetőség nyílik hómotoros kirándulásra, hóraftingra és tubingra és számos már programra.

 

KÜLÖNLEGES JÁRGÁNYOK

Próbálj ki olyan járgányokat, eszközöket, amivel a hétköznapokban nem találkozol. Lehetsz tűzoltó, de dolgozhatsz építőipari kismunka-gépekkel. Kipróbálhatod őket, majd megnézzük melyik csapat ügyesebb.

Jeep túra, trial vezetés, tűzoltó próba, quad, terep gokart, terem gokart, bobcat, air-board, hőlégballon, modellautó, modellhajó, rodeó bika, helikopter, siklóernyőzés, rafing hajó, lovas kocsi, lovas szánkó, hórafting...

EXTRÉM TÚRÁK

hó-motoros túra, rafting túra, hegymászás, overallos extrém barlang túra...

 

Ajánlatkérés esetén a megadott brief alapján készítjük el programjavaslatunkat árajánlattal együtt!

Teljes körű rendezvény szervezéssel állunk az Ön rendelkezésére, így igény esetén a csapatépítő programokon felül más kiegészítő és szórakoztató programokat, szállást és vendéglátást is szervezünk

 

Forgalmazott márkák
 

 
 

 

 

 
Hírlevél feliratkozás
E-mail:

Feliratkozom »
 
Sailingcenter Blog

 
Partnereink
 
 

Sailing Center Kft.     Tel.: +36-20-555-0235     info@sailingcenter.hu    Utolsó frissítés:  2011.12.15.