Termékek
Magic Marine
Mystic
Slam
WB Sails
O'Pen Bic
Házhozszállítás
 
Szolgáltatások
Csapatépítő tréningek
Vitorlás csapatépítő
Outdoor Programok
Referenciák
Helyszínek
Hajótípusok
Vitorlás oktatás
Versenyfelkészítés
Skipper közvetítés
Vitorlásruha kölcsönzés
Snowboard oktatás
 
Rólunk
Cégtörténet
Kapcsolat
Galéria
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hajótípusok

A hajókból típusonként igény esetén akár 6-os, egyes típusok esetén 10-es flotta is bérelhető, így nagyobb csapatok egy időben történő vitorláztatása is megoldható, illetve remek lehetőség nyílik egymás közti versenyek lebonyolítására, természetesen skipperek felügyelete alatt.


NAUTIC 330 / 311

A 10 méter hosszú Nautic 330 típusú hajó(k) a legnagyobb biztonságot és kényelmet biztosítja(k) vendégeink számára. A hajón található mosdó és hűtőszekrény is, így minden kényelmi funkcióval felszerelt. A hajó alkalmas a kényelmes és a sportos igények kielégítésére is.         

Méretek

Teljes hossz:    9,98 m
Merülés: 1,79 m
Top magasság: 15,50 m
Teljes súly: 3,2 t
Vitorlázat: 60  m2 szél ellen
Befogadóképesség: 7 + 1 fő
Helyszín: Balaton


Jeanneau Sun Odyssey 36

 

Méretek

Teljes hossz:    10,94 m
Merülés: 1,47 m
Top magasság: 15,50 m
Teljes súly: 5,7 t
Vitorlázat: 43,6 m2 szél ellen
Befogadóképesség: 9 + 1 fő
Helyszín: Balaton


Bavaria Cruiser 32

A BMW tervezői által megalkotott vadonatúj modell a Bavaria cég kínálatában. Nagy és lapos felületeivel sok ember kényelmesen elfér rajta, fürdőzésre és napozásra is kiválóan alkalmas.

Technikai adatok

Teljes hossz:    9,99 m
Merülés: 1,50 m
Top magasság: 14,80 m
Teljes súly: 5,2 t
Vitorlázat: 50 m2 szél ellen
Befogadóképesség: 9 + 1 fő
Helyszín: Balaton

     


Balatoni 50-es cirkáló

Klasszikus vonalú hajó, amely szépségével és eleganciájával hívja fel magára a figyelmet. Versenyen, túrákon egyaránt felejthetetlen élményt nyújt. Túrázásnál kényelmes helyet biztosít.

Méretek

Teljes hossz:    12,50 m
Merülés: 1,50 m
Top magasság: 15,50 m
Teljes súly: 6,0 t
Vitorlázat: 76 m2 szél ellen
Befogadóképesség: 7 + 1 fő
Helyszín: Balaton


Micro Magic modellhajó

A MICRO MAGIC egy kis távirányítóval vezérelt vitorlás hajó, amit a német Graupner cég tervezett. Távirányítójával a vitorlákat és a kormánylapátot állíthatjuk és így könnyedén navigálhatjuk a kitűzött pályán bójáról bójára.

Az 1998-as bemutatása óta számos hajós szerzett tapasztalatokat és ezek szerint ez a modell nem egy egyszerű játék, amely a fürdőkádba való  még akkor sem, ha a kis mérete első pillanatban ezt is sugallná.  Bár sokaknak az első pillanatban tán kétségei támadnak a teljesítményét illetően, az aprócska hajó valóban remekül vitorlázik. Ez persze nem meglepő, hiszen a tervezés során ez volt a legfontosabb szempont.

Méretek

Teljes hossz:    53 cm
Merülés: 16 cm
Top magasság: 78 cm
Teljes súly: 860g
Vitorlázat: 1550 cm2 
Befogadóképesség: 0 fő
Helyszín: Bárhol (tavak, öblök)

 


Optimist

Méretek

Teljes hossz:    2,36 m
Merülés: 0,84 m
Top magasság: kb. 3,2 m
Teljes súly: 35 kg
Vitorlázat: 3.3 m2 
Befogadóképesség: 1 fő
Helyszín: Bárhol

 


Wild Joe

Wild Joe a világ egyik leggyorsabb 60 lábas vitorlása, melyet a világhírű Reichel/Pugh tervezőpáros elképzelései alapján az ausztrál Azzura Marine hajógyárban építettek 2002-ben, s mely mérföldkőként vonult be az offshore vitorlázás történetébe, mint az első dönthető keel-lel rendelkező versenyvitorlás. Első tulajdonosa az ausztrál bormágnás Bob Oatley eredetileg egy gyors, családi kirándulásokra alkalmas hajónak szánta vitorlását, ám alig három héttel vízre bocsátását követően a Hamilton Island Race Week-en, az akkor még Wild Oats névre hallgató hajó olyan gyorsnak és versenyzésre, manőverezésre kiválóan alkalmasnak bizonyult, - mellyel tulajdonosa olyan nálánál jóval nagyobb méretű és teljesítményű hajókat utasított maga mögé a korrigált idő szerinti (handicap) versenyben, mint a sikert-sikerre halmozó Wild Thing vagy az Alfa Romeo – hogy már első regattáján trófeát szerzett. Azóta a hajó sikere töretlen, s ma is a világ egyik leggyorsabb hatvan lábas versenyhajójaként tartják számon. Tulajdonos váltást követően a hajó új nevet kapott, ekkor tett szert a Wild Joe névre. A név és tulajdonos váltás azonban nem törte meg a hajó sikersorozatát, ma is ő tartja a Pittwater Coffs Harbour Race rekordját, ahol további négy IRC győzelmet is szerzett, kétszer győzött a Sydney Gold Coast IRC versenyen, kétszer a Hamilton Island Race Week-en, valamint a leggyorsabb vitorlásnak bizonyult a Sydney-Moolooabah regattán is. Elsősorban a tengeren túli versenyeken mutatta meg mire képes, s halmozott sikert sikerre mind inshore, offshore és hosszú óceáni túraversenyeken egyaránt. Az offshore, azaz nyílt vízi futamokon a hajót 9-10 fős legénység képes vezetni, míg az inshore, azaz part közeli versenyeken, mint például a Rolex Capri Sailing Week, vagy a Maxi Yacht Rolex Cup akár 16 főre is szükség lehet, hogy minden feladatot képes legyen a csapat zökkenőmentesen ellátni. A magyar csapatnak sikerült megszereznie a legendás hajót, megtéve ezzel az első lépést a professzionális nyílt tengeri versenyvitorlázás felé.

Méretek

Teljes hossz:    18,50 m
Merülés: 4,1  m
Árboc magasság: 27,5 m
Teljes súly: 9,9 t
Vitorlázat: 200 m2 
Befogadóképesség: 10-16 fő
Helyszín: Horvátország

   

Forgalmazott márkák
 

 
 

 

 

 
Hírlevél feliratkozás
E-mail:

Feliratkozom »
 
Sailingcenter Blog

 
Partnereink
 
 

Sailing Center Kft.     Tel.: +36-20-555-0235     info@sailingcenter.hu    Utolsó frissítés:  2011.12.15.