Termékek
Magic Marine
Mystic
Slam
WB Sails
O'Pen Bic
Házhozszállítás
 
Szolgáltatások
Csapatépítő tréningek
Vitorlás oktatás
Versenyfelkészítés
Skipper közvetítés
Vitorlásruha kölcsönzés
Snowboard oktatás
 
Rólunk
Cégtörténet
Kapcsolat
Galéria
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 20 éve az élen a Magic Marine

Magic Marine mára világszerte ismert és elismert vitorlásruha márka

1989-ben született meg az ötlet Hollandiában, hogy létre kellene hozni egy olyan márkát, mely a vitorlázás technikai ruházatára fekteti elsősorban a hangsúlyt. A holland anyacég a Magic Marine ekkor alakult, és első lépésként a helyi piacot célozta meg és azon belül is a katamarán vitorlázókat, majd ezután következtek az ifjúsági és az olimpiai osztályok. A cég folyamatosan növekedett, így szinte természetes folyamatként említhetjük, hogy mára már jelen van a tenderi és offshore versenyeken is. Az olimpiai osztályok (Laser Radial: Sophie De Turckeim, Evi Van Acker, 49R: Iker Martinez és Xavier Fernandez, 470: Gabrio Zandona, Lisa Westerhof) mellett van támogatott egység a Melges 24, a Melges 32 és a Farr 40-es hajóosztályban, sőt az egyik leggyorsabb osztályban, a Volvo Xtreme 40-ben  (Bouwe Bekking) is.

 

 

 

 

 

 

 

     Magic Marine szponzoráltak

Magic Marine vitorlásruhák kishajós és nagyhajós vitorlázóknak egyaránt

A jelenleg öt kontinensen elérhető Magic Marine arra törekszik, hogy világszerte minél több országban jelen legyen termékeivel. Magyarországon a Sailing Center a kizárólagos hazai forgalmazó. A magyar piacon 2004 óta jelen lévő márka mára már közismert és közkedvelt a kishajós vitorlázók körében, és egyre több nagyhajós vásárló választja a speciálisan nekik fejlesztett termékeket.

    MM technikai és parti ruházat

Funkcionális, kényelmes és divatos vitorlásruhák, kiegészítők és ponyvák

A kishajósok körében legnépszerűbb termékek közé tartoznak a kiülőnadrágok, lycrák, spraytopok és mentőmellények. Ezek mind-mind funkcionalitásuknak, divatos és kényelmes viseletüknek, illetve elérhető áruknak köszönhetik sikerüket. Az Optimistben és Laserben vitorlázók megtalálják a vitorlásruhák mellett az ő hajójukhoz készült ponyvákat, svert és kormányzsákokat, illetve rudazattartókat is.

Fejlesztések, új anyagok, praktikus szabásvonalak

A technikai ruhák vonalán megjelent egy új anyag a kínálatban, amely nem más, mint a D3O. Ennek az anyagnak az a különlegessége, hogy az intelligens molekulái nagy ütéseket képesek elnyelni. Ezt legjobban a térd védelmében tudják alkalmazni. Az évek során egy nagyszerű fejlesztőcsapat alakult ki, szorosan együttműködve a versenyzőkkel és a disztribútorokkal. A ruhákat olyanok fejlesztik, akik valóban használják is őket. Így nem kell csodálkozni, hogy például egy kesztyű pont ott van megerősítve, ahol arra a legnagyobb szükség van ré, vagy hogy a zsebek oda kerülnek egy vitorlásruhán, ahol a legkevésbé sem akadályozzák a vitorlázót mozgás közben. A Magic Marine neoprén ruhái az ülőhelyzetet alapul véve vannak kialakítva, azaz alapból hajlított lábra van szabva. Hogy miért van erre szükség? A szörfre, illetve búvárkodásra készült ruhák általában térdnél kezdenek elszakadni, mivel azok álló testhelyzetre vannak szabva. Vitorlázás közben a láb hajlítva van, így folyamatos feszülés alakulhat ki a rossz szabás, vagy a nem vitorlázók számára készült neoprének esetében, mely sérülékenységhez vezet. Az ilyen apróságok, kifinomult szabásvonalak, praktikus megoldások teszik igazán jóvá, használhatóvá termékeiket.

Magic Marine MX2 vitorlásruhák a nagyhajósok számára

A dingi vitorlázás mellett fel tudunk öltöztetni nagyhajós csapatokat is. A 2009-ben debütáló MX2 vonal számukra lett kitalálva. A hétköznapi vitorlázók mellett többek között olyanok használják, mint a Holmatro Extreme 40-es katamarán legénysége vagy éppen Bouwe Bekking, aki eddig öt földkerülő versenyen vett részt. Legnagyobb sikere a 2008/09-es Volvo Ocean Racen ekért 3. helye, a Telefonica Blue skieppereként, de magának tudhat egy Sydney-Hobart első helyet is. A kabátok, nadrágok képesek ellenállni a legnehezebb körülményeknek is vízhatlanságuk révén, de kitűnő lélegző tulajdonságai miatt melegben is nyugodtan használhatjuk. Kifejezetten nyári  vitorlázáshoz javasoljuk a vízhatlan anyagból készült rövidnadrágokat, melyek jó szolgálatot tehetnek egy 8MOD vagy akár egy Sudár deckjén, ahol sportos csapatok kénytelenek a vízbe beleülni.

 

Magic Marine trapézmellények skiffeseknek, katamaránosoknak

Az eredeti célközönség, azaz a katamarán vitorlázók sem merültek feledésbe az évek során. A       Magic Marine színekben vitorlázó Carolijn Brouwer és Sebastien Godefroid 2007-ben ezüstérmet szereztek Cascaisban, a világbajnokságon, és ezzel kivívták a pekingi indulás jogát. Jelenleg a Formula 18-as osztályban versenyző egységek érnek el szép sikereket. Nekik, illetve a skiffeseknek is készülnek speciális trapézmellények. Olyanok, amiben akár több órát is állhatsz a dróton, nem fog megfájdulni a derekad. Erre számos hazai példa is van például a Kékszalag versenyről.

Újdonság - S Café, környezetbarát, UV álló anyag kávészemekből!

2009-ben a Magic Marine termékpalettája a technikai ruházat mellett kiegészült az utcai kollekcióval, mely nagy sikert aratott szerte Európában. Merész vonalak, élénk színek és praktikum jellemzi ezeket a darabokat. A 2010-es kollekció is kollekció is ezeket a szempontokat tartja szem előtt. Az utcai vonalon megjelent az S Café, mely kávészemekből készül. Előnye, hogy nem gyűrődik, nagyon gyorsan szárad, ellenáll az UV-A és UV-B sugárzásnak, nem feszi fel a testszagokat és antibakteriális. Előállítása során nem szabadul fel szén, ezért környezetbarát! Az izzadtságot átengedi, ezzel is hűtve viselőjét a legnagyobb melegben.

Táskák, vízhatlan zsákok vitorlázók és szörfösök számára egyaránt

Valamennyi vitorlázó, sőt a szörfösök is remekül tudják használni az igényeiknek megfelelően kialakított hátizsákokat, kisebb-nagyobb méretű utazó táskákat. Vízhatlan zsebeik például segítenek, hogy vizes ruhákat el tudjuk választani a szárazaktól. A nagyobb táskák kerékkel is el vannak látva, mely nagy kényelem a repülős utazások alkalmával. A választékban szerepelnek a vízhatlan zsákok, melyek jó szolgálatot tehetnek a vízen a hajóban, edző motorosban.

Magic Marine, középpontban a vitorlázó

Elmondható, hogy a Magic Marine márka olyan, mely valóban a vitorlázók érdekeit tartja szeme előtt a kollekciói kialakításánál. A magyar vitorlázók között is egyre többen használják Magic Marine termékeit és elvezik előnyeit. A sokszoros világbajnok Majthényi Szabolcs és Domokos András páros, az egykezes tókerülő többszörös győztese Fináczy György is hordja a Magic Marine termékeit.

 

 

 

 

hazai versenyzők

Magic Marine, driven by the elements

 

Forgalmazott márkák
 

 
 

 

 

 
Hírlevél feliratkozás
E-mail:

Feliratkozom »
 
Sailingcenter Blog

 
Partnereink
 
 

Sailing Center Kft.     Tel.: +36-20-555-0235     info@sailingcenter.hu    Utolsó frissítés:  2010.05.12.